Make Up Artistja Eni Lena transformon gazetaren e “Koha Jonë” (VIDEO)

0 408

Make Up Artistja Eni Lena është një ndër estetistet më të lakuarat në botën e televizionit e përtej. Arti që ajo bën me duart e saj, është definicion i mjeshtërisë estetike, kulminacion i bukurisë. Në videon e mëposhtme artistja Eni Lena ka transformuar gazetaren e “Koha Jonë”, Jonida Halili, me të cilën ka zhvilluar dhe një intervistë që do të publikohet në ditët në vijim.

Leave A Reply

Your email address will not be published.