Kinezi me virus, i prekuri më i ri në Durrës

0 418

Këtë të hënë, ISHP konfirmoi 8 raste të reja me Covid-19 në të gjithë vendin, ku njëri prej tyre është pikërisht në qytetin e Durrësit. Ky i fundit u shërua tërësisht nga koronavirusi, por duket se sot infeksioni është kthyer atje. I infektuari është një 71 vjeçar kinez, i cili jeton në zonën e Plazhit në Durrës. Ai është shprehur para mjekëve se jetonte vetëm në shtëpi dhe se nuk ka lëvizur prej saj duke bërë që të mos kuptohet se si është infektuar në të vërtetë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.