Kërkoi gjak, Covid-19 i merr jetën skulptorit Arben Bajo

0 347

Gjithë jetën e tij ka gdhendur materiale të ngurta dhe u ka dhënë formën që donte por me këtë virus e kishte të pamundur.

Covid-19 u tregua më i fortë se skulptori Arben Bajo, duke i marrë jetën në moshën 53-vjeçare. Lajmin për ndarjen e tij nga jeta e ka dhënë një nga miqtë e tij, Arbër Kadia.

“Mëngjes i trishtë! Duararti Arben Bajo nuk i’a doli dot, fitoi Covid-19! Paqe e përjetshme për ty mjeshtër!”, shkruan Arbër Kadia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.