Kalo: S’do refuzoja asnjë ftesë për dasmë, por pa…

0 480

Covid-19 solli një jetë të re në tokë. Gjithçka ka ndryshuar. Dasmat edhe pushimet e verës nuk do të jenë njësoj si vitet e kaluara. Pyetur drejtpërdrejtë nëse do të shkoj në dasmë këtë periudhë dhe a do bënte plazh, mjeku Tritan Kalo, thotë se nuk do e refuzonte kurrsesi një ftesë të tillë por që do të tregohej shumë i kujdesshëm. “Nuk do refuzoja asnjë ftesë për dasmë, por që të jenë të kujdesshëm. teprime në përqafime dhe puthje duhet të besohemi që janë të tepërta. Koka të na hyjë më shumë në veprim dhe më pak duart. Sepse nuk është vetëm ky virus në qarkullim, detyrimisht një nga arsyet pse fëmijët preken së afron buzët dhe hunda e tij. Edhe plazhi me kujdes. Duke respektuar distancën dhe në ato plazhe ku nuk ka derdhje të ujërave të zeza ka rrezik minimal. Në ujërat e kripura virusi”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.