Jo 1 por 2. Revista ”Time” shpall njeriun e vitit 2020 (FOTO)

0 293

Presidenti i Zgjedhur Joe Biden dhe zëvendësja e tij Kamala Harris janë zgjedhur si personazhet e vitit 2020 nga Revista ”Time”. “Skuadra Biden-Harris prezanton një biletë historike”, shkruan ”Time”. Dyshja demokrate mundi tre finalistët e tjerë: punonjësit e shëndetit në vijën e parë të luftës me Covid-19 dhe Anthony Fauci-n, lëvizjen për barazi racore dhe Presidentin Trump i cili humbi betejën elektorale për të qëndruar në Shtëpinë e Bardhë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.