Ish-deputeti Tavo: Borxhi arrin në 80% të PBB-së. Nivel rekord historik

0 291

Ish-deputeti i LSI-së, Vangjel Tavo, thotë se borxhi arrin në 80% të PBB-së dhe ky është sipas tij, një nivel rekord historik. ”54% e bizneseve janë mbyllur dhe mijëra shqiptarë kanë humbur vendin e punës ndër ta edhe mjekë dhe bluza të bardha. Ekonomia në pikitatë, varfëria në kulm, demokracia e rënë, Evropa më larg se sa kurrë! Ky është dëmi që ka shkaktuar ky sekt”.

Postimi i plotë

Borxhi arrin në 80% të PBB-së. Nivel rekord historik. Një dëshmi më shumë e paaftësisë, keq-qeverisjes, korrupsionit dhe papërgjegjshmërisë së qeverisë së sektit të rilindjes.

54% e bizneseve janë mbyllur dhe mijëra shqiptarë kanë humbur vendin e punës ndër ta edhe mjekë dhe bluza të bardha.

Ekonomia në pikitatë, varfëria në kulm, demokracia e rënë, Evropa më larg se sa kurrë! Ky është dëmi që ka shkaktuar ky sekt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.