Gjuzi: Qytetarët të dalin, Rama është frikaman

0 307

A janë masat e marra nga qeveria  të duhurat apo të ekzagjeruara? Deputeti Kujtim Gjuzi thotë se kryeministri Edi Rama ka shkelur ligin për 44 ditë dhe se sipas tij, Covid-19 s’është gjë tjetër veçse një mashtrim. Sipas tij Rama i ka ndërmarrë këto masa sepse mendon se është babai i kombit. Gjuzi shtoi se kryeministri është një frikaman dhe merakoset për shëndetin e tij, ndaj ka marrë edhe masa kaq të shtrënguara. “Unë dua të them se kryeministri Edi Rama ka shkelur ligjin për 44 ditë, sepse e ka vendosur vendin në një karantinë të jashtëligjshme. Ai mendon se është babai i kombit, por nuk është. Ai ta ketë të qartë se nuk mund të ketë koronavirus vetëm në ato fasha orare, që ka vënë ai. Shqipëria ka 365 ditë me diell, atje ku hyn dielli, s’ka virus. U bëj thirrje qytetarëve të mos e dëgjojnë dhe të dalin, sepse s’ka koronavirus me orare. Kryeministri është një frikaman, uroj të jetë mirë, ka frikën e vet dhe e futi një qytetërim social në kaos. Ky virusi është një mashtrim dhe e thonë mjekë të njohur”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.