Frika nga Covid-19, arkivoli i të vdekurit braktiset në mes të rrugës (FOTO)

0 380

Pamjet e mëposhtme janë marrë nga Lima, kryeqyteti i Perusë në datë 8 maj. Ekipet e Ministrisë së Shëndetësisë së Perusë janë duke qëndruar pranë arkivolit të një të vdekuri të lënë në mes të rrugës. Me shpërthimin e sëmundjes së Covid-19, frika nga infektimi dhe mbingarkesa e agjencive funerale ka bërë që trajtimi i të vdekurve të kthehet në një problem.

Leave A Reply

Your email address will not be published.