E frikshme! Tornadoja merr me vete pemë, çadra dhe sende të tjera (VIDEO)

0 394

Një fenomen i frikshëm ndodhi në Cefalu, Palermo i ngjashëm me atë të një tornadoje dhe mori para pemë, çadra dhe çfarë kishte rrotull por fatmirësisht pa lënduar asnjë. Njerëzit që rastisën të ishin në zonë sapo panë ngjarjen nisën të vraponin të frikësuar siç duket dhe nga videoja më poshtë. Torndadoja që siç duket nis nga deti nis fuqishëm duke shkulur nga vendi edhe pemët aty afër, ndërsa shihet se si në fund e humb fuqinë fare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.