Dorëhiqet gjyqtari i SPAK-ut

0 286

Këshilli i Lartë Gjyqësor ka pranuar kërkesën për dorëheqje nga posti, të gjyqtarit të Gjykatës së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, Fran Prendi. Nga data 30 tetor, Prendi nuk ka më funksionet e gjyqtarit të Gjykatës së Posaçme. Prendi ka qenë gjyqtari në seancën paraprake për shqyrtimin e “Dosjes 339”. Nuk dihen ende shkaqet që e kanë çuar gjyqtarin që të dorëhiqet nga maja e sistemit të drejtësisë në vend meka deklaruar se është dorëhequr për ta vijuar veprimtarinë e tij si jurist në sektorin privat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.