Çudia në Elbasan, 12 emigrantë zbresin nga një ”Volkswagen” 5 vendësh (VIDEO)

0 350

Ndiqeshin nga policia 11 emigrantë sirianë dhe shoferi ndodheshin brenda një automjeti tip ”Volkswagen”.

Lajmi nuk qëndron në operacionin e policisë, por në faktin se si 12 persona gjendeshin në një automjet aq të vogël. Ngjarja ka ndodhur në hyrje të qytetit të Elbasanit në rrugën Elbasan-Librazhd.

Duke e pabesueshme se ku kishin qëndruar 12 personat në një makinë aq të vogël. Pasi makina me emigrantë zbrazet, shihet se në autostradë kalon policia që po i ndiqte.

Makina niset sërish për rrugë, por sipas burimeve zyrtare të policisë, shoferi është kapur disa metra më larg dhe ndaj tij është ngritur akuza e transportimit të paligjshëm të emigrantëve. /Info Elbasani/

Leave A Reply

Your email address will not be published.