Covid-19 nuk ndalon festat, të gjithë në Korçë

0 347

Turizmi në Korçë vazhdon edhe pse pandemia e Covid-19 në këtë qark është me shifra të larta. Janë të shumta pushuesit që fundjavën dhe ditët e pushimit me rastin e festave të nëntori do ti kalojnë në Korçë. Thuajse të gjitha kapacitetet ne hotele dhe bujtina janë rezervuar. Krahas fundjavës e cila shënon rritje të shifrave të pushuesve që vijnë nga qytete të ndryshme, prenotimet këtë herë janë shtrirë edhe në fillimin e javës që vjen, për shkak të ditëve të pushimit, ndërsa lokalet dhe restorantet janë organizuar për të ofruar pak më tepër argëtim brenda rregullave.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.