Berisha mbledh Këshillin Kombëtar të PD,zbulohet data dhe ora

0 159

Sali Berisha ka thërritur një mbledhje të Këshillit Kombëtar të partisë, që do të zhvillohet më 20 dhjetor, në orën 17:00.

Në mesazhin që u ka shkuar anëtarëve të këshillit iu është thënë se në mbledhje do të diskutohet për zhvillimet e fundit politike dhe hapat që do të ndërmarrë PD.

Më herë kreu i PD Sali Berisha zhvilloi një takim me fituesit e Primareve, ku u ndau porositë që të nisin punën për programin dhe përzgjedhjen e Këshillave Bashkiakë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.