Batuta në Komisionin e Posaçëm! Gjiknuri i uron natën e mirë çdo kandidati

0 303

Mbledhja e Komisionit të Posaçëm për kandidatët për KQZ-në e re nisi me batuta. Përfaqësuesi i maxhorancës, Damian Gjiknuri, bëri humor me të pranishmit dhe me kandidatët që kanë treguar një profil të jetës së tyre, përballë tij.

Pjesë nga biseda

Kandidati: Kam qenë vartësi juaj, por jeta kështu është.

Gjiknuri: A ok ndjesë!

Kandidati: Unë jam komisioner KAS-in nuk e plotësoj.

Gjiknuri: Zoti Gjiu faleminderit, natën e mirë (qesh) Është ndërruar pushteti.

Gjiknuri: Arens Çela, na bëj një prezantim të shkurtër, çfarë të shty të kandidosh, jo kush të shtyu (qesh sërish)

Arens Çela: E kam bërë njehrë…

Damian Gjiknuri: Po për publikun se…

Më pas Arens Çela bën prezantimin.

Damian Gjiknuri: Domethënë eksperiencë nuk ke….mirë Arens, natën e mirë…

(Zhurmë në sfond, biseda që nuk kuptohen)

Damian Gjiknuri: S’ka mendu njeri për ne, s’i keni marrë masat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.