Ambasada e SHBA: Mbështesim SPAK dhe Policinë. Drejtësia të hetojë pa kërcënime

0 380

Ambasada e SHBA-së në Tiranë, ka dalë sot në mbështetje të Policisë së Shtetit dhe SPAK në hetimet kundër krimit te organizuar. Në një deklaratë për mediat, Ambasada thekon se prokurorët dhe drejtuesi duhet të lejohen të bëjnë punën e tyre, pa presione.

“Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës mbështet fuqishëm punën e pavarur dhe profesionale të Policisë së Shtetit dhe SPAK. Profesionistët e sektorit të drejtësisë, policia, prokurorët dhe gjykatësit, duhet të lejohen të kryejnë punën e tyre pa kërcënime dhe kërcënime, pavarësisht se kush është i pandehuri. Është koha për t’i lejuar ata të kryejnë detyrat e tyre dhe të mbështesin përpjekjet e tyre për të luftuar krimin e organizuar. Kjo është mënyra e vetme që shqiptarët të marrin drejtësi profesionale dhe të paanshme që ata meritojnë dhe të përparojnë drejt integrimit në BE”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.