150 pasagjerë shqiptarë bllokohen në Zyrih

0 371

Në një kohë që kufijtë ende nuk janë hapur plotësisht, më shumë se 150 pasagjer shqiptarë dhe të huaj janë bllokuar në Zyrih pasi shteti shqiptar nuk i zyrtarizoi uljen e avionit nga Zvicra, të planifikuar për mesditën e sotme. Mes pasagjerëve është edhe përfaqësuesi i posaçëm i Bashkimit Evropian për dialogun midis Kosovës dhe Serbisë, Mirosllav Lajçak. Për fluturimin nga Zyrihu nuk ishte marrë leje nga shteti shqiptar. Po ashtu të njëjtat burime pohojnë se vendi ynë nuk ka hapur kufijtë ajror me Zvicrën dhe për këtë arsye ka ndodhur edhe bllokimi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.