Si mendoni për protestën e sotme të opozitës: Do të jetë e qetë apo e dhunshme?

0 153

Sot ( e shtunë 11 shkurt) opozita ka thërritur popullin në sheshin para kryeministrisë për të rrëzuar kryeministrin Rama.

Berisha dhe Meta janë shprehur se sot “e drejton populli protestën”.

Si mendoni për protestën e sotme të opozitës: Do të jetë e qetë apo e dhunshme?

Leave A Reply

Your email address will not be published.