Shaqiri: Më 25 prill vjen ndryshimi i madh për Shijakun, Durrësin dhe mbarë Shqipërinë

0 309

Drejtuesi politik i LSI-së, për Shijakun, Bahri Shaqiri thotë se më 25 prill vjen ndryshimi i madh për Shijakun, Durrësin dhe mbarë Shqipërinë. Duket se gara në këtë qark do të jetë e fortë, pasi kryeministri Edi Rama mund të jetë si kandidat për deputet, por kohët e fundit LSI-ja ka treguar se është rritur shumë në Durrës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.