Rama: Shqipëria e 2030-s do të ketë 4 porte turistike dhe 2 porte moderne tregtare

0 268

Kryeministri Edi Rama, gjatë seancës së sotme plenare në Kuvend ku u diskutua për projektin për Portin e Durrësit, bëri me dije se Shqipëria në vitin 2030 do të ketë katër porte turistike të klasit të parë dhe dy porte moderne tregtare.

“Një gjë më ka habitur: Mungesa e anijeve dhe vaporëve. Kemi një bregdet të bukur dhe nuk kemi asnjë detar. Dalmacia a nuk na bëhet vallë shembuj? Shqipëria e viteve 2030 do t’i ketë. Ato që na pret që prej 1912 sepse do të ketë të paktën 4 porte turistike të klasit të parë: Durrës, Vlorë, Sarandë dhe Shëngjin si dhe do të ketë 2 porte moderne tregtare, jo ky antiku juaj.

Nuk keni asnjë shans të na pengoni dot. Për tërë të zezat që kanë nxjerrë ndaj meje: Unë ju kam lënë Zotin sepse mendoj se vetëm ai mund të zgjidhë të pazgjidhshmen në këtë rast, por sot po ju lë ju të paudhëve që hodhët gozhdën dhe ju mbeti vrima dhe Faik Beun, që të gjithëve na ka. Kush nuk e ka dëgjuar, është katandisur”, u shpreh Rama.

Leave A Reply

Your email address will not be published.