Përplasje me Policinë/ Maturantët: Besa dil përjashta! Pse ke frikë? (FOTO)

0 357

Vijon protesta e maturantëve të Tiranës para Ministrisë së Arsimit. Situata është tensionuar, pasi ka ndërhyrë edhe Policia e Shtetit. Ata deklarojnë se janë penalizuar nga testi i Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe, i cili ka pasur pyetje jashtë programi. Maturantët kërkojnë sqarim nga ministrja e Arsimit

“Besa dil përjashta. Pse keni frikë. Hape derën. Duam mundësi për rivlerësimin e provimit, mos vlerësim për pyetjet jashtë programit. Ky provim na kushton shkollën.

Gjimnazistët u ulën këmbëkryq dhe bllokuan lëvizjen e makinave për disa minuta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.