Meta: Borxhi për frymë rritet, të ardhurat për frymë ulen. Lufta kundër varfërisë ndalon shpopullimin

0 316

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, edhe njëherë tjetër ka prekur fenomenin e shpopullimit, ku përmes një tabele të publikuar në facebook, thotë se borxhi për frymë rritet, të ardhurat për frymë ulen. Për kreun e shtetit, lufta ndaj varfërisë ndalon shpopullimin. Pak më herët, Presidenti Meta publikoi disa shifra shqetësuese, ku 80 % e të rinjve që studiojnë në vend duan që të largohen. Thirrja e kreut të shtetit, është që rinia ka nevojë për shpresë dhe besim.

Postimi i plotë i Presidentit Meta

Ndërsa borxhi për frymë rritet, të ardhurat për frymë ulen. Koha për një politikë të përgjegjshme ekonomike në interes të qytetarëve! Lufta kundër varfërisë ndalon shpopullimin!

Leave A Reply

Your email address will not be published.