Meme në rrjetet sociale për diktatorin e ri Enver Hoxha

0 876

Në rrjetet sociale nuk ndalojnë ironitë ndaj kryeministrit Rama në lidhje me daljet nga shtëpia me orare. Njëherë thotë 90 minuta, me pas lejon të moshuarit, por jo për lojë dominosh, me pas u thotë “Dilni gra!” dhe kur ndryshon mendim: “Prapë mbylluni brenda se një corona ka kaluar mbi Surrel”.
E fundit që po qarkullon në rrjete sociale është kjo e diktatorit Enver Hoxha që për afro 50 vite sundoi popullin. Edi Rama ka 22 vjet në pushtet si asnjë tjetër në këto 30 vite. I duhen edhe 28 vite për sa Enveri!

Por shikoni memen!

Leave A Reply

Your email address will not be published.