Ky lajmërim vdekje që të këput shpirtin

531

Tragjedia e tërmetit sjellë skena drithëruese. Sot do varrosen 4 anëtarët e një familje nga Mirdita që vdiqën në Durrës.

Babai Eduard Reçi, 54 vjeç, nëna Dolora Reçi, 49 vjeç, vajza Kristi Reçi, 25 vjeç, dhe djali Klaus Reçi, 21 vjeç, do të dërgohen në banesën e fundit pas mesditës.

Familja me origjinë nga Mirdita humbi jetën në rrënojat e banesës së tyre në Durrës.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.