“Kampioni” i Tironës dhe kampionët e futbollit shqiptar mbjellin pemë

433

Erion Veliaj njihet për pasionin e tij të madh për mbjedhjen e pemëve. Nuk ka ndaluar as këto ditë kur ishte ndeshja Shqipëri-Francë.

Emrat e shquar të futbollit shqiptar kanë shkuar në mënyrë simbolike me Erion Veliaj duke dhënë mesazh qytetarëve. Ata kanë mbjellë nga një pemë në kryeqytet.

Me pas kryebashkiaku Erion Veliaj ka postuar shënimin e mëposhtëm:

“Kampionë të vërtetë në çdo fushë, jo vetëm në të blertën por edhe në atë të mjedisit, të familjes dhe komunitetit.
Faleminderit legjendave kuqezi për shembullin e dhënë për gjeneratën që vjen. 

Më shumë pemë për qytetin”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.