Basha përgjigjet me këtë video: Do të presim lidhjet e mafies me shtetin, do të largojmë Ramën

0 293

Përmes një video ku janë përmbledhur përgjimet e lidhjes së qeverisë ”Rama” me mafien, kreu i PD-së Lulzim Basha thotë se opozita kur të vijë në pushtet pas 25 prillit, do të presë këto lidhje. ”Do të largojmë Ramën dhe marionetat e tij e do të sjellim një qeveri që kujdeset për familjet shqiptare”,-shkruan Basha.

Postimi i plotë

Rama dhe marionetat e tij e kanë mendjen të shtojnë pasurinë e tyre me mafien. Atyre as që u bie në mend për njerëzit. Së bashku, ne do të sjellim ndryshimin. Do të presim lidhjet e mafies me shtetin, do të largojmë Ramën dhe marionetat e tij e do të sjellim një qeveri që kujdeset për familjet shqiptare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.