Vendim për diktatorin Enver Hoxha:Të pushojë jo më pak se tre muaj!

557

Diktatori komunist Enver Hoxha kishte privilegje, aqsa edhe Byroja Politika shqetsohej se ai duhej të pushonte jo më pak se tre muaj dhe dy herë në vit!

I përcaktonin se duhej dy herë në vit të pushonte dhe jo më pak se tre muaj. Edhe nuk duhej të punonte me shumë 4 orë në ditë.

Ç’ironi therëse kur lexon vendimin e botuar tani, pas disa dekadave.

Lexo vendimin dhe gjykoni!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.