Vasili: Ramës i ka shteruar me kohë e me vakt arsyeja

524

Nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili shprehet se me kryeministrin Edi Rama është e kotë të diskutosh apo të kërkosh që të reflektojë. Sipas tij, kryeministrit i ka shteruar me kohë arsyeja.
Në një reagim në Facebook, nënkryetari i LSI shton se të diskutosh me një njeri pa arsye është si t’i japësh ilaçe një të vdekuri.
Edi Ramës i ka shteruar me kohe me vakt arsyeja. Dhe të diskutosh me një njeri, që ka hequr dorë nga përdorimi i arsyes, është si t’i japësh ilaçe një të vdekuri!!”,- shkruan Petrit Vasili.

Lexoni edhe…

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.