Tërmetet nuk po ndalojnë, paniku vazhdon

401

Tërmetet nuk po ndalen në Shqipëri, lëkundje të forta janë ndjerë në Durrës, Tiranë, Laç. Forca e lëkundjeve ishte e madhe deri ne 5.6 e shkallës rihter. Ende nuk ka një raport të dëmeve të mundshme veçanërisht në objektet e dëmtuara nga tërmeti i një dite me parë. Por paniku është i madh. Në qytetin e Durrësit njerëzit kane dale jashtë ne rruge nga frika se ndërtesat e tyre mund te shemben.

Po kështu dhe në Tiranë njerëzit po marrin plaçkat duke ikur nga banesat e tyre. Radha e makinave në drejtim të Elbasanit është e madhe. Po kështu po luftohet për zënien e vendeve për makinat në rrugën e TEG pasi duan të flenë në makina në vende të sigurta.

Si rregull pas një tërmeti të madh pasgoditjet e tjera duhen të vijnë duke e ulur intensitetin e tyre.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.