Sondazh shokues, 86 % e njerëzve mendojnë se Reforma në Drejtësi është politizuar

525

Reforma në Drejtësi filloi si aspiratë për drejtësi dhe po përfundon si një uzurpim i krejt drejtësisë nga Rilindja e kryeministrit. Ajo filloi edhe si pasion ndërkombëtarë, por nga disa të huaj të blerë, por soset si dështim.

Edhe përceptimi popullor shkon krejt në të kundërt të asaj që nisi para 3 vitesh, pra në sondazhin e “Opinion” te Blendi Fevziut në Klan u shtrua një pyetje: A po politizohet Reforma në drejtësi?

Përgjigja e publikut është shokuese: 86 % e njerëzve mendojnë se reforma është e politizuar.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.