Petrit Vasili: Kryeministër, tërmeti kërkon veprime jo fjalime!

509

Nënkryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Petrit Vasili, shkruan sot në facebook:

Kryeministër, tërmeti kërkon veprime jo fjalime! Situata është shumë e rëndë. Dëmet shumë të mëdha. Zgjidhja kërkon organizim financim dhe veprime efikase.

Kryeministri po ben fjalime dhe falenderime.

Po ben fjalime dhe jo veprime.

Po ben fjalime dhe jo financime.

Shqiptaret duan te degjojne qarte sa financime jane vene ne dispozicion?

Sa ekipe shqiptare shpetimi veprojne?

Sa vende jane pergatitur per vendosur njerezit, qe kane mbetur pa shtepi dhe ku jane dhe si eshte zgjidhur ushqimi i tyre?

Cilat jane banesat qe nuk jane shembur por paraqesin nje rrezik aq te larte sa njerezit nuk mund te kthehen me ne to?

Kryeministri e ka detyrim falenderimin per te gjithe miqte e mire,qe erdhen nga jashte per te na ndihmuar por ka disa pyetje per te kuptuar se cfare nuk ka bere dhe nuk ben kryeministri:

Pas termetit shume te forte te shtatorit pra te 2 muajve me pare: Sa komplete shpetimi per gjetjen e njerezve nen rrenoja u blene?

Si u financua Emergjenca civile me fonde shtese pas termetit te shtatorit per te perballuar situatat e renda?

Sa financime u miratuan per termetin e shtatorit dhe nese miratuan te tilla si u perdoren?

Situata kaq e rende, qe po kalojne shqiptaret nuk ka nevoje per demostrime cinike dhe neurotike aktrimi te kryeministrit, pra nuk na duhen fjalime por veprimeeee.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.