Edlira Gjoni në TCH: Video nuk duhet publikuar!

370

Media dhe rrjetet sociale po flasin për një video të një ambasadori të huaj në Tiranë me një zyrtare të Rilindjes. Disa media kanë publikuar edhe emrat e tyre, por në Top Channel, gazetarja dhe analistja e njohur Edlira Gjoni tha se nuk duhet publikuar kjo video, pasi nuk paraqet interes publik. Kjo mund të botohet vetëm nëse ka prekur interesin publik apo nëse ka përfitime personale nga kjo lidhje, duke shfrytëzuar postin, theksoi Edlira Gjoni.

Redaksia e “Koha Jone” ka vendosur që këtë video të mos e publikojë. Nëse duan mediat e tjera mbetet e drejtë dhe e përgjegjsisë së tyre, nëse e publikojnë disa fragmente.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.