Zgjidhet anëtarja e re e KLP-së

0 90

Ledina Riza është zgjedhur anëtare në Këshillin e Lartë të Prokurorisë, pasi mori 113 vota, përkundrejt 83 të kandidatit tjetër Etien Kapo.

Në votim, morën pjesë 200 prokurorë morën pjesë në votim, ndërkohë që katër fletë u shpallën të pavlefshme.

Në marsin e vitit 2021, Ledina Riza kaloi me sukses, si prokurore e Tiranës, procesin e vetingut, dhe si pasojë Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi konfirmimin në detyrë të saj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.