Whatsapp jashtë funksionit/ Probleme në dërgimin dhe marrjen e mesazheve

0 108

Aplikacioni whatsapp, i cili është në pronësi të kompanisë Meta ka dalë jashtë funksioni. Mijëra përdorues kanë raportuar se kanë problem me dërgimin e mesazheve dhe marrjen e tyre.

Sipas mediave të huaja shërbimet e WhatsApp thuhet se kanë pësuar ndërprerje të pjesshme.

Rajonet e prekura përfshijnë qytetet kryesore ne Indi si Mumbai, Delhi, Kolkata dhe Lucknow, por ka raportime se problemi eshte global.

Problemi sot ka qenë vetëm në një pjesë të kufizuar të përdoruesve, të cilët kanë mundur të gjejnë ngushëllim në platforma të tjera si Instagram dhe Facebook, në pronësi të Metës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.