Vjen gjenerata më e fundit e Volkswagen – Ja si duket modeli më i ri Golf 8

0 340

Volkswagen Golf 8 debutoi në Wolfsburg, që është dhe zemra e grupit të Vw, dhe e bëri këtë me një ngarkesë të gjatë inovacionesh. Brezi i tetë i një modeli të lançuar në 1975 dhe i ndërtuar në mbi 35 milion njësi, Golfi i ri Volkswagen bëhet më i integruar, efikas, i sigurt dhe mbi të gjitha hibrid. Gati për të mbërritur në Itali deri në Mars të vitit 2020, Golf 8 do të ulë emetimet dhe konsumin falë motorëve të butë hibrid 48 volt dhe për herë të parë në treg do të ofrojë lidhje Car2X si një standard për dialog me infrastrukturat dhe makinat e tjera.

Dizajni i Volkswagen Golf të ri azhurnohet falë linjave më intense, të cilat ndjekin rrjedhën stilistike të markës që karakterizohet nga një dinamizëm më i madh stilistik. Dimensionet mbeten të ngjashme me versionet e mëparshme dhe tashmë mbart standarde të reja siç janë fenerët LED në të gjithë intervalin dhe opsionalisht mund të montoni Led Matrix Iq. Light. Kjo makinë ndizet edhe nëpërmjet smartphone-it dhe azhurnohet në distancë. Për herë të parë teknologjitë në bordin e Golfit jo vetëm që do të azhurnohen, por gjithashtu do të jetë e mundur që ato të përmirësohen falë funksioneve on demand We Upgrade.

Në detaje, seria e tetë e Golf dallohet nga thithësja e madhe e ajrit në pjesën e përparme së bashku me formën e fenerëve me prerje horizontale. Duke kaluar në anën e sipërme, gjendet një sipërfaqe më zgjatur xhami krahasuar me modelin e vjetër dhe me linja më të qarta. E njëjta gjë ndodh dhe me pjesën e pasme me fenerët LED të cilët i kanë dhënë lamtumirën tashmë rrumbullakësisë së së kaluarës. (ilsole24ore)

Leave A Reply

Your email address will not be published.