Ushqimet që shkaktojnë kapsllëk

0 390

Një nga problemet më të zakonshme shëndetësore është kapsllëku. Të gjithë ne të paktën një herë në jetë e kemi provuar këtë ndjenjë, që përpos që është shumë frustruese di të jetë edhe e dhimbshme. Nëse keni probleme të tilla shpesh herë, duhet të dini se janë disa ushqime që e bëjnë edhe më keq. Përpiquni t’i evitoni ato ose të paktën t’i konsumoni më pak.

Buka
Çokollata
Ushqimet e ngrira
Biskotat
Bananet
Mishi i kuq
Patatinat dhe patate të skuqura
Produktet e qumështit

Leave A Reply

Your email address will not be published.