Turistët i rikthehen Korçës

0 300

Korça pas pandemisë gumëzhin nga zhurma e turistëve të cilët kanë zgjedhur që këtë fundjavë ta kalojnë në këtë qytet. Turistët i janë kthyer Korçës në të gjithë destinacionet turistike në Dardhe dhe në Voskopojë. Sipas saj më në fund bizneset duket se po marrin frymë pas shumë muajsh izolim, tashmë ka rinisur lëvizja e munguar prej pandemisë në këtë qytet. Covid-19 duket se është harruar tashmë nga qytetarët të cilët kanë nisur një jetë normale, larg distancës sociale dhe masave mbrojtëse të disa muajve më përpara.

Leave A Reply

Your email address will not be published.