Tuna, Ylli dhe Soni diçka po ”gatuajnë”

0 319

Listës së projekteve të reja muzikore të verës duket se do i shtohet edhe një bashkëpunim mes Tunës, Ylli Limanit dhe Soni Malaj. Artistët kanë dhënë “provat” përmes postimeve të fundit në llogaritë e tyre në Instagram.

Fillimisht, kanë qenë Soni dhe Tuna ato që kanë publikuar foto të njëra-tjetrës në rrjetin social me përshkrimin “partnere në krim”. Spekulimet u thelluan më shumë pasi Ylli Limani postoi një video të Tunës teksa ajo këndonte, por duke i hequr opsionin e zërit në mënyrë që të mos dëgjohej.

Të tre artistët kanë pak kohë që janë shkëputur nga muzika dhe kjo do të ishte mënyra ideale për të lançuar një projekt të ri muzikor. Megjithatë, gjithçka pritet të konfirmohet nga vetë ata.

Leave A Reply

Your email address will not be published.