Tri shenjat e Horoskopit që nuk dinë të flirtojnë

0 76

“Arti i flirtimit” nuk zotërohet lehtë nga të gjithë, edhe në ditët e sotme, kur pothuajse gjithçka është bërë më e lehtë për shkak të rrjeteve sociale. Ka njerëz që e zotërojnë atë (si Binjakët lozonjarë dhe Akrepat e pasionuar) dhe të tjerë (të cilët ka të ngjarë t’u përkasin shenjave të mëposhtme ) që vështirë se e “thyejnë akullin”.

Gaforret

Gaforret i afrohen flirtimit edhe me ndjeshmëri dhe pakujdesi, domethënë mendojnë se askush nuk do t’i ofendojë, ashtu siç nuk do të ofendojnë askënd. Për më tepër, ata besojnë se nëse janë plotësisht të sinqertë dhe “hapin” zemrat e tyre do të marrin përgjigjen që meritojnë. Ata përpiqen të shfrytëzojnë dobësitë e tyre për t’u pëlqyer, por përfundojnë duke fituar simpatinë e tjetrit dhe jo interesin e dashurisë.

Virgjëresha

Ata në fakt as nuk e dinë se çfarë është flirtimi. Nëse përpiqen në jetën e tyre ta provojnë, do ta planifikojnë atë orë më parë (në çdo detaj), por në fund nuk do të arrijnë asgjë, pasi në fakt presin që e gjithë faza të zhvillohet në mënyrë perfekte, si në mendjen e tyre. Ata veprojnë vetëm sipas një plani (të tyre) dhe nëse diçka nuk shkon siç e presin, ata heqin dorë.

Ujori

Është pak e vështirë të besohet se Ujori mendjemprehtë dhe inteligjent e ka të vështirë të flirtojë, por është e vërtetë. Në fakt, ai nuk është aq i interesuar për flirtim. Në fakt, këtë “lojë” do ta nisë shumë rrallë, ndërsa mënyra sesi do t’i afrohet personit që i intereson duket paksa irrituese, pasi vazhdimisht përpiqet t’i gudulis dhe t’i sjellë në kufijtë e tyre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.