Të rinjtë të dalin xhiro? Rama: Po por KUJDES, ka disa kushte

0 335

Nga masat lehtësuese do të përfitojnë dhe të rinjtë, specifikisht ato që jetojnë në zonat më pak të prekura nga nga Covid-19. Kryeministri Edi Rama ka theksuar se ka kushte specifike. “Pak nga pak, në ato zona që do të hapen më shumë javën e ardhshme, do të mund të dalin xhiro edhe të rinjtë, ecje në distanca, jo më shumë se 2 veta, jo piknik”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.