SPAK nis hetimet për çështjen e Teatrit

0 424

SPAK regjistron procedimin e depozituar nga Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit, ndaj Erion Veliajt dhe Arbjan Maznikut. Veliaj dhe Mazniku janë paditur nga Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit në lidhje me tërheqjen nga ligji special për ndërtimin e Teatrit të ri nga një kompani private. Akuzat ndaj tyre janë “shpërdorim detyre, korrupsion i zyrtarëve që kryejnë funksion publik, kryer në bashkëpunim”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.