Sondazhi te Fevziu, 63 % besojnë se Presidenti do shpërndajë Parlamentin

444

Mungesa e një parlamenti serioz dhe përfaqësues, ku nuk ka opozitë, por disa deputetë të blerë si në “Pazarin e Milotit”, kriza e fortë politike, tentativa e mazhorancës për të futur në dorë gjykatën kushtetuese, mungesa e demokracisë në vend, varfëria dhe krimi qeveritar ka sjellë një pyetje të Blendi Fevziu në Opinion: Nëse Presidenti Meta do ta shpërndajë parlamentin apo jo?

Pyetjes i janë përgjigjur 63 % të cilët thonë se “Po”, pra se Presidenti Meta do ta shpërndajë Kuvendin.

Pra shumica e popullsisë do një parlament tjetër. Dhe ky është një sondazh ku tregon se Kryetari i Shtetit duhet të firmosë dekretin e shpërndarjes së këtij parlamenti kriminal.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.