“Shtëpia e shqiptarit i përket zotit dhe mikut”, Rama: Sot ne kishim miq që konsiderohen “perëndi”

0 64

Kryeministri Edi Rama gjatë fjalës së tij në Samit është shprehur se sot në Shqipëri kishin miq të cilët konsiderohen si “perëndi”.

Rama theksoi se shtëpia e shqiptarit i përket zotit dhe mikut.

Edi Rama: Bashkimi evropian ka dhënë një mbështetje prej 5 milion euro për energjinë. Ka një paketë tjetër për projekte, kemi projektet tona, rajoni do jetë i përfshirë për të ndërtuar më shumë burime energjie, për t’u distancuar nga ndikimi rus. Dua të ndalem këtu, ju thashë që në kanunin tonë, në kodin tonë, shtëpia e shqiptarit u përket zotit dhe mikut. Sot në Shqipëri kishim miq që konsiderohen perëndi, u thashë që duhet të japësh jetën për mikun, largqoftë të ndodhë dicka. Kurrë nuk do e përdorja këtë moment për tu ankuar, e fundit fare, dua t’ju kujtoj një moment, kur ishim në grup e kur thonin dielli, dielli, dielli. Diell i mrekullueshëm, ia dolëm pas 10 ditësh mot, të sillnim diellin në mëngjes për ta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.