Shenjat ekspresive të horoskopit që priren të ndajnë shumë nga jeta e tyre

0 73

BINJAKËT

Nuk ka rëndësi nëse Binjakët nuk po e ndjejnë atmosferën e festës, sepse ata do të jenë gjithmonë jeta e çdo ngjarjeje shoqërore në të cilën janë. Meqenëse janë të shkëlqyeshëm në shprehjen e tyre, ata janë komunikues të mrekullueshëm dhe mund të flasin pothuajse me këdo për gjithçka.

Sa më shumë shaka, histori dhe teori personale të tregojnë, aq më shumë magjepsen njerëzit dhe Binjakët lulëzojnë.

LUANI

Luanët nuk janë lloji i njerëzve që mbajnë dritën e tyre të fshehur – ata duan të shprehen para botës. Njerëzit shkojnë drejt Luanëve për shkak të magnetizmit të tyre personal dhe mënyrës se si ata janë në gjendje të përdorin emocionet, personalitetin dhe sjelljet e tyre për t’i tërhequr njerëzit dhe për t’i mbajtur ata të mahnitur.

Ata mund të jenë po aq socialë dhe shprehës sa Binjakët, por priren të jenë shumë më të drejtpërdrejtë. Luanët nuk priren të zbukurojnë historitë e tyre dhe angazhohen plotësisht vetëm duke qenë vetvetja.

SHIGJETARI

Shigjetarët pëlqejnë të flasin me miqtë e tyre, familjen, të huajt dhe madje edhe veten e tyre. Kur Shigjetari u shpreh të tjerëve, kjo ndihmon për të krijuar një lidhje mes tyre. Kur janë në një bisedë, ata thellohen dhe flasin për çështje, filozofi, vlera dhe besime të rëndësishme.

Ata janë të sinqertë në mënyrën se si ndihen për temat që zgjedhin të diskutojnë dhe nuk e kufizojnë shprehjen e tyre vetëm në fjalët e tyre; ato priren të jenë shumë ekspresive me duart, krahët, fytyrën dhe lëvizjet. Në fakt, një Shigjetar mund të tregojë shumë për veten pa thënë asnjë fjalë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.