Shenjat e horoskopit që kanë standardet më të larta në dashuri!

0 42

AKREPI

Ju mund të mendoni për shkak të natyrës shumë seksuale të Akrepit se ata do të ishin pak më pak kufizues kur bëhet fjalë për partnerët romantikë; megjithatë, duket se e kundërta është e vërtetë. Ata kanë një listë të asaj që duan nga një partner dhe nuk do të kënaqen me më pak.

Nëse ata gjejnë dikë që duket se është pikërisht ajo që po kërkojnë, individi i Akrepit nuk do të ndalet derisa t’i ketë për vete. Atyre nuk u intereson nëse situata duket e pamundur, ata do ta mbajnë atë.

VIRGJËRESHA

Virgjëreshat priren të jenë perfeksionistë, ndaj pse të mos kenë një listë të gjatë kërkesash për një partner romantik? Ata duan dikë që i do po aq keq dhe nuk do të zgjasë shumë në një marrëdhënie ku ata janë zgjedhja e dytë e dikujt.

Virgjëreshat përpiqen të jenë po aq të mrekullueshëm sa partneri i tyre, ku mund të futen në telashe – standardet e tyre për veten e tyre janë pothuajse të pamundura për t’i arritur.

DEMI

Demi ka standarde shumë të larta dhe do të sigurohet që synimi i tyre të përmbushë shumicën e tyre përpara se të ndërmarrin ndonjë hap për të avancuar marrëdhënien.

Pavarësisht se sa të kujdesshëm janë, Demi ende mund të bie në dashuri me personin e gabuar dhe kur ta bëjë këtë, ata do të përpiqen të riformatojnë listën e tyre të kërkesave për t’iu përshtatur personit, i cili priret të mos funksionojë. Ata refuzojnë me kokëfortësi të pranojnë se kanë bërë një gabim, kështu që, në fund, lista e tyre është e pavlerë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.