Senatori Jonathan Duniam në Senatin e Australisë kushtuar gjendjes në Shqipëri

0 69
“Fjala e senatorit, Jonathan Duniam në Senatin e Australisë kushtuar gjendjes në Shqipëri.
Senatori i njohur austrialian, Jonathon Duniam ka kritikuar ashpër ambasadoren Yuri Kim, duke pohuar se ajo po tërheq vendin në të shkuarën.
Gjuha që ajo ka përdorur ndaj Opozitës, ka qenë gjuhë e diktuar nga Rama, për t’i dhënë një goditje shkatrrimtare njerëzve të cilët ende besojnë tek idealet dhe parimet demokratike.
Nga ana tjetër, ajo ka mbrojtur me pasionin më të madh, si një McGonigal me fustan, qeverinë e Ramës, qeverinë e gangsterve, kriminelëve, trafikantëve.
Asnjë fjalë e Guvernatores për inceneratorët, për aferat e frikshme korruptive të Ramës dhe ministrave të tij. Asnjë fjalë për miqësinë e kryeministrit shqiptar me agjentin amerikan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.