Samiti i BE-së në Tiranë, Policia publikon listën e rrugëve të bllokuara

0 76

Policia publikoi planin e masave që ka marrë për sigurimin e mbarëvajtjes së Samitit BE-Ballkani Perëndimor, që do të zhvillohet në Shqipëri më 6 dhjetor.

“Policia është angazhuar në maksimumin e kapaciteteve njerëzore dhe logjistike. Një mundësi e artë për të treguar mikpritjen tonë”, tha drejtori i Departamentit për Rendin dhe Sigurinë Publike Drejtues i Lartë Rebani Jaupi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.