Rinas/TIA: Udhëtimet e konfirmuara për nesër

0 289

Tirana International Airport ka publikuar fluturimet që janë të konfirmuara për nesër. Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara vajtje-ardhje deri tani për ditën e nesërme janë:⠀

Air Albania-Tiranë-Luton dhe kthim (Riatdhesim)
Air Serbia-Beograd-Tiranë dhe kthim
Austrian-Vjenë-Tiranë dhe kthim
Aegean-Athinë-Tiranë dhe kthim
Belavia-Minsk-Tiranë-Minsk

”Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi. Atyre që udhëtojnë, të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme. Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU. Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU Situata ndryshon me orë, ndaj ju lutemi dhe për pak durim. Çdo njoftim të shtetit shqiptar në lidhje me çdo fluturim, do t’jua përcjellim menjëherë në faqet tona zyrtare”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.