Riatdhesimet, nga 14-18 maj fluturimet nga 7 vende të Europës

0 216

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, ka publikuar kalendarin e riatdhesimeve për datat 14 deri në 20 Maj, për të gjithë shqiptarët e bllokuar jashtë shtetit, por edhe anasjelltas. Në kalendarin e publikuar udhëtimet do të jenë të mundura nga Stambolli, Milano, Roma, Frankfurti, Zyrihu, Parisi, Londra drejt Tiranës dhe anasjelltas. Udhëtimet do të kryhen vetëm me Air Albania dhe qytetarët duhet ta prenotojnë fillimisht biletën, duke iu referuar orareve të mëposhtme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.