Refuzon ushqimin prej 6 muajsh/ 52-vjeçarja: Besoj te ringjallja. Jam e sëmurë (VIDEO)

0 339

Pas ngjarjes horror në Kombinat, banorët e një pallati në Tiranë kanë njoftuar policinë duke vënë në dijeni se një grua tjetër ka ndërprerë ushqimin dhe nuk del më nga shtëpia. ”Dy kokrra mandarina në ditë ha, dy fije patatinë dhe një çikë djathë edhe ujë. Këto ka ngrënë ajo që tre muaj”. Ky është rrëfimi i nënës së Vjollcës, një inxhiniere ndërtimi, e cila darkoi për herë të fundit natën e Vitit të Ri dhe më pas me argumentin se është sëmurë ajo refuzon të ushqehet. E bindur në fjalën e të bijës, e moshuara këmbëngul se Vjollca është sëmurë, megjithëse shton se tre vite më parë familja ia ndaloi të frekuentonte një grup fetar. Gruaja kujton se një vit më parë dy persona deshën ta takojnë por ajo i refuzoi. “Ata ishin me pantallona blu dhe me këmishë të bardhë”, deklaron e ëma. E shtrirë në krevat, Vjollca këmbëngul se është sëmurë ndaj nuk ushqehet dhe se pas njoftimit, policia i kontrolloi shtëpinë dhe madje e çuan edhe në spital.

Gazetarja Anila Hoxha: Çfarë ndodhi që e le ushqimin?

Vjollca: Jam sëmurë.

Gazetarja Anila Hoxha: Si e kuptove ti që kishe problem shëndetësor?

Vjollca: Jam shumë e sigurt, ky është problem mjekësor.

Gazetarja Anila Hoxha: A je me dëshmitarët e Jehovait?

Vjollca: Jam sëmurë, po ata persona vazhdojnë më kërkojnë, ata janë të interesuar, sepse muhabeti im në një farë mënyre ka marrë zgjidhje.

Gazetarja Anila Hoxha: Çfarë problemi kishe ti që prisje zgjidhje?

Vjollca: Prisja zgjidhje që të arrija një besim, me ata persona të arrija besimin tim.

Gazetarja Anila Hoxha: E arrite?

Vjollca: Besimi im në një farë mënyre është përhapur, tani ka ngelur te ata persona, se unë e ndjej veten shumë sëmurë. Unë hyra sepse pashë diçka të vërtetë në besimin e tyre, jo plotësisht në atë besimin e plotë që ata kishin, sepse ata besojnë në një farë ringjalljeje të vërtetë, jo vetëm frymore.

Gazetarja Anila Hoxha: Beson te ringjallja?

Vjollca: Besoj.

Gazetarja Anila Hoxha: Që kthehesh bashkë me trupin sërish?

Vjollca: Po kthehesh, po në një trup të përjetshëm.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.