Rama: S’ka për të pasur ulje pagash e pensionesh

0 944

Në pikun e krizës ekonomike, deputeti i PS-së, Ilir Beqaj folëi për ulje pagash dhe pensionesh, gjë që shkaktoi acarim të shqiptarëve. Kryeministri Edi Rama është shprehur se e vetmja mënyrë që të preken pensionet është që ato të rriten dhe jo të ulen. “Nuk ka ulje pensionesh e rrogash. Jetojmë në një botë të lirë ku mendimi i lirë. Nuk do të ketë për asnjë arsye prekje të pensioneve dhe të pagave. Nëse do të preken do të preken vetëm për tu rritur. Është vërtetë një situatë e vështirë ku transformohet fjala e thënë diku dhe na sulmojnë duke thënë se paskemi një plan për të prekur rrogat”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.